ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με… μαγικά στο κόλπο η Κύπρος!

Η Εθνική μας αποκλείστηκε από τα τελικά της Γαλλίας, αλλά δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι, να υπάρχει στα γαλλικα γήπεδα και μια ομάδα που μιλά ελληνική. Η Εθνική της Κύπρου!

Οι Κύπριοι έκαναν μεγάλο παιχνίδι σήμερα στην Ιερουσαλήμ και κέρδισαν το Ισραήλ με δραματικό τρόπο με 2-1. Η Κύπρος προηγήθηκε στο 58′ με τον Ζούνιορ, αλλά στο 76′ ο Μπιτόν ισοφάρισε με μακρινό σουτ και φάνηκε να “πνίγει” τα κυπριακά όνειρα.

Οι Κύπριοι, όμως, δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Τζέισον Δημητρίου στο 80′ πάγωσαν το “Τέντι Στέιντιουμ” και πήραν την μεγάλη νίκη.

Μετά και τη νίκη της Βοσνίας επί της Ουαλίας, η κατάσταση στον όμιλο έγινε… ροντέο, αλλά η Κύπρος έχει ουσιαστικά την κατάσταση στα χέρια της για την 3η θέση του ομίλου, καθώς οι δύο πρώτες έκλεισαν για Βέλγιο και Ουαλία.

Η βαθμολογία μετά τους σημερινούς αγώνες έχει διαμορφωθεί ως εξής :

1. Βέλγιο 20

2. Ουαλία 18

3. Βοσνία 14

4. Ισραήλ 13

5. Κύπρος 12

6. Ανδόρα 0

Την τελευταία αγωνιστική, θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος – Βοσνία και Βέλγιο – Ισραήλ. Αν η Κύπρος κερδίσει στο κατάμεστο ΓΣΠ τους Βόσνιους, και το Ισραήλ δεν κερδίσει μέσα στο Βέλγιο, τότε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου τερματίζει 3η και θα παίξει στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας!

To Top