ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Ματέο Γκαρσία η καλύτερη 11άδα της Super League για την 8η αγωνιστική

Μπορεί ο Άρης να… ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά η εξαιρετική παρουσία του Ματεό Γκαρσία του έδωσε μια θέση στους κορυφαίους της εβδομάδας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε την καλύτερη ατομική εμφάνιση της σεζόν και βρέθηκε στην καλύτερη 11άδα της 8ης αγωνιστικής, στο επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας.

Η επίσημη ενημέρωση της Super League:

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Αουγκούστο, δύο ποδοφαιριστές του Ατρομητου, Βασιλαντωνόπουλος και Στρούγγης, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μήτογλου και Μάνταλος ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Επασί (ΟΦΗ), Βαφέας (Ιωνικός) Γκαρσία (Άρης) και Παμλίδης (Απόλλων Σμύρνης).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

To Top