Με “μικρό καλάθι” από την Αθήνα και αναμονή…

«Χαμηλώνει» η αισιοδοξία των παραγόντων της ΠΑΕ Αρης για το αποτέλεσμα που θα έχουν οι επαφές που έκαναν στην Αθήνα για την εξεύρεση χορηγών.

Αυτός είναι και ο λόγος που κρατούν “μικρό καλάθι”, καθώς γνωρίζουν ότι όσο πιο ψηλά ανεβάσουν τον πήχη της αισιοδοξίας, τόσο μεγαλύτερες προσδοκίες δημιουργούν, με όποιους κινδύνους μπορεί αυτό να συνεπάγεται…

Την ίδια ώρα, οι παίκτες εκείνοι που έβγαλαν την προηγούμενη χρονιά, είναι στο… ακουστικό τους για το οικονομικό,προκειμένου να καλύψουν άμεσες υποχρεώσεις τους και δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο να γίνει μια συνάντηση με τη διοίκηση και μια γενικότερη ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης, την ώρα που οι περισσότεροι έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα του Άρη στην περίπτωση που δεν προκύψει χειροπιαστό αποτέλεσμα, τη στιγμή που η 31η Μαΐου θεωρείται ως η “κόκκινη γραμμή”.

Μέχρι τότε τονίζεται η ανάγκη να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για τη συμμετοχή στη Football League, τη στιγμή που δεν έχει φανεί στον… ορίζοντα, έστω μέρος από το “ζεστό χρήμα” που απαιτεί η βιωσιμότητα αυτής της επιλογής.

 

To Top