“Με… μισή ομάδα δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες”

Ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με θετικό πρόσημο από την παρουσία του στο τουρνουά του Κυζίκου. Παρότι αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα και σχεδόν… μισή ομάδα, παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο και είχε δύο νίκες και μία ήττα.

Ο Γιώργος Ναζίρης, παίκτης της ομάδας δήλωσε μετά το ματς με τη Λαμία πως “παρά τις απουσίες και παρά το γεγονός της κούρασης και των συνεχόμενων αγώνων δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, πρέπει να σκεφτούμε ότι δώσαμε 13 σετ σε τρεις ημέρες με μία αλλαγή. Στο συγκεκριμένο τουρνουά αποκτήσαμε εμπειρίες και εμείς οι παίκτες που ερχόμαστε από πίσω οπότε όποια στιγμή κι αν χρειαστεί μπορούμε να βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν και με μισή ομάδα δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Στόχος μας δεν ήταν να εντυπωσιάσουμε στο τουρνουά της Νέας Περάμου, αλλά να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα που αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες”.

Δηλώσεις έκανε και ο Τσέντα Ίλιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις γιατί παρά τις απουσίες σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Σε μεγάλο βαθμό αποδώσαμε αυτά που μπορούμε και είναι σίγουρο ότι όταν η ομάδα θα παραταχτεί πλήρης θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Στόχος μας πλέον οι επίσημοι αγώνες που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

To Top