ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μοναδικούς απόντες τους Γιουνές – Τζανακάκη ο Άρης ανεβάζει στροφές για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ Λεμεσού

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το ρεπό της Παρασκευής και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ Λεμεσού στη Λάρνακα την προσεχή Πέμπτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Μετά το ρεπό της Παρασκευής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η σημερινή προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΛ Λεμεσού στην «ΑΕΚ Αρένα – “Γ. Καραπατάκης”» (01/08, 20:00), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Όσοι είχαν το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, τόσο ο Χαμζά Γιουνές όσο και ο Μανώλης Τζανακάκης ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

To Top