ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Μπέιλ στο Clasico η Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το κυριακάτικο ντέρμπι (23/4, 21:45) απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Xαμόγελα για τον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει Clasico. Ο Γάλλος προπονητής είδε τον Γκαρεθ Μπέιλ να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο και ως εκ τούτου ο Ουαλός εξτρέμ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (23/4, 21:45) ντέρμπι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” που σε μεγάλο βαθμό κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή, ειδικά αν φύγει αλώβητη η “Βασίλισσα”.

Ο Μπέιλ έχασε το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Χιχόν και τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο στο πρώτο παιχνίδι με τους Βαυαρούς (είχε βγει αλλαγή στο 58′), όμως τώρα δείχνει να είναι καλά και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του “Ζιζού” για τη “μητέρα των μαχών” στην Ισπανία.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μπέιλ έδειχνε να ανεβαίνει, χθες (21/4) προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και πήρε το “πράσινο φως” από το ιατρικό τιμ της Ρεάλ. Ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τους Καταλανούς, που καίγονται για τη νίκη. Αν μη τι άλλο, εξαιρετικά νέα για τους Μαδριλένους…

To Top