ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μποχωρίδη η Εθνική στo «παράθυρo» των προκριματικών

Τις κλήσεις του για τα παιχνίδια με Γερμανία και Σερβία έκανε γνωστές ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τον αρχηγό του Άρη, Λευτέρη Μποχωρίδη να βρίσκεται σε αυτές.

Ώρα «παραθύρων» Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική φάση του τουρνουά στην Κίνα το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Επόμενοι αντίπαλοι για την Ελλάδα είναι οι Γερμανία (Πάτρα, 30/11) και Σερβία (Βελιγράδι, 3/12), με τέσσερα συνολικά παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε συνολικά 14 παίκτες για τα παιχνίδια αυτά, με τους παίκτες της Ευρωλίγκα να μην περιλαμβάνονται σε αυτούς και τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει στην Εθνική.

Αναλυτικά οι 14 παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

To Top