ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπράμπετς, αλλά χωρίς Γκρέι ο Άρης απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου

Με Γιάκουμπ Μπράμπετς, αλλά χωρίς τον Άντρε Γκρέι θα αγωνιστεί ο Άρης απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για τα παιχνίδια του Conference League.

Είναι πλέον επίσημο και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από πλευράς Άρη. Ο Άντρε Γκρέι βρίσκεται εκτός ομάδας όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS από νωρίς με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός ενημερώθηκε ότι από ‘δω και πέρα θα προπονείται μόνος του, μια μέρα μετά από το παιχνίδι με την Αραράτ, στο οποίο έμεινε στον πάγκο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας των κιτρινόμαυρων.

Αντίθετα, εντός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκεται ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος μπορεί να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβο. Εφόσον το καταφέρει τότε μέχρι την Τρίτη το τεχνικό επιτελείο του Άρη έχει το δικαίωμα για μια αλλαγή στη λίστα που δήλωσε.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ Άρης στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβο, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 είναι η εξής:

Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μπράμπετς, Μβοντό, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Λουίς Πάλμα, Μενέντες, Σαβέριο, Μόμπεργκ Κάρλσον, Λορέν Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

To Top