ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με νέο «πρόσωπο» οι «κιτρινόμαυρες» στη Δράμα

Με όλα τους τα νέα αποκτήματα θα μεταβούν αύριο οι γυναίκες του Άρη για τον αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Με μια πρωινή προπόνηση στις 30/1/2015 στις 09:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας στην κωμόπολη Προσοτσάνη Δράμας, που θα γίνει στις 31/1/2016 στις 15:00 στο γήπεδο της κωμόπολης, της Προσοτσάνης Δράμας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη στις 31/1/2016 στις 09:30 με προορισμό την κωμόπολη Προσοτσάνη Δράμας.Και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

Από τον ΑΡΗ στην αποστολή είναι όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας είναι η τερματοφύλακας η Ξένια Κυριάκη και οι δύο ποδοσφαιρίστριες από την Σερβία,η Anica Plecic και η Jasna Djordjevic!

Η προπονήτρια του ΑΡΗ η Suzana Stanojevic μετά την σημερινή 30/1/2016 τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου, Ξένια Κυριάκη, Αλεξάνδρα Γιαμαλή, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Χαρά Νεοφύτου, Ρία Κολλήγα, Εύα Αργυροπούλου, Μιχαέλα Παράσχου, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Ευαγγελία Σύραλη, Κυριακή Βασιλείου, Άννα Κωνσταντινίδου, Ελένη Τσιακλίδου, Κέλλυ Τσιτσιά, Jasna Djordjevic, Anica Plecic, Ιωάννα Καλογεροπούλου».

To Top