ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νέο πρόσωπο τον Ετέμπο, ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς ενόψει ΑΕΚ

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινόμαυροι έχουν γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Βόλο και ανεβάζουν ρυθμούς, με περισσότερη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό.

Νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να είναι ο Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός πέρασε χθες Τρίτη από ιατρικά και εργομετρικά τεστ, εκ των οποίων τα αποτελέσματα είναι θετικά -όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ -κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Άλαν Πάρντιου να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Ετέμπο στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” φρόντισε να στείλει το μήνυμα τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ”.

Έτσι από σήμερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη θα μπει στο προπονητικό πρόγραμμα και ετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αποτελώντας μια επιπλέον λύση για τον Πάρντιου.

To Top