Με νέο “τιμονιέρη” για νέα αρχή και… αντίο στο 2013 με νίκη!

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο τιμόνι του ο Άρης θέλει να αποχαιρετήσει το 2013, μια χρονιά-εφιάλτη, με νίκη μέσα στα Γιάννινα! Κόντρα στον ΠΑΣ (19:30 – PRESSARIS LIVE) οι κίτρινοι θα έχουν στον τιμόνι τους για πρώτη φορά φέτος τον 47χρονο Έλληνα τεχνικό με στόχο να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους αντεπίθεση.

Είκοσι παίκτες πήρε στην πρώτη του αποστολή (και τελευταία της χρονιάς για τον Άρη) ο Παπαδόπουλος. Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Τσουκάνης είναι οι παίκτες που ταξίδεψαν στην πόλη της Ηπείρου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος ταλαιπωρείται από αυχενικό σύνδρομο (δεν κατάφερε χθες να προπονηθεί), καθώς και ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Την ίδια ώρα δρομολογήθηκε η επιστροφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Κυριάκου Μπιμπισίδη, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού, αντί του Κώστα Δράμπη,  ενώ έγινε επαφή και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, ώστε να αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών που δικαιούνται οι κίτρινοι τον Ιανουάριο.

Ο μεν Μπιμπισίδης, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Τριανδρίας, ο δε Παπαστεριανός, φεύγει από τη ρουμανική, Κονκόρντια, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Παράλληλα, οι κίτρινοι έπαιξαν τα. ρέστα τους, προκειμένου να πείσουν τον Σαλόζε Ουντότζι να επιστρέψει στην ομάδα, προσπάθεια που έχει μεγάλα εμπόδια.

To Top