ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νίκη βλέπει… τελικώς πιο καθαρά τα πλέι οφ! Επικίνδυνη αποστολή Άρη στην Τρίπολη (PRESSARIS LIVE – 17:15)

O Άρης αφού ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Ατρόμητου στον πρώτο από τους τρεις “τελικούς” μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ρίχνεται σήμερα σε μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη (17:15 PRESSARIS LIVE).

Με νίκη στον δεύτερο “τελικό”, ο Άρης βλέπει… τελικώς πιο καθαρά τα πλέι οφ, προσπερνώντας την ομάδα της Αρκαδίας, τη στιγμή που ο ΠΑΣ έχει τιμωρηθεί με -5 και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την επιστροφή των έξι κλεμμένων βαθμών!

Ο Άρης έχει σε 24 αγώνες 33 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ο Αστέρας στην 5η θέση με 35 βαθμούς σε 23 αγώνες… Όπως καταλαβαίνετε, ο “θάνατός σου, η ζωή μου”.

Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος στο πάγκο του μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες. Ο Αργεντίνος μπήκε με το… δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα με το 3-0 της περασμένης Τετάρτης κι ετοιμάζεται να οδηγήσει τον Άρη σε ένα ακόμη τρίποντο, το πρώτο με την παρουσία του εκτός έδρας.  «Σαφώς, όλα τα παιχνίδια για εμένα προσωπικά θα πρέπει να τα βλέπουμε και να τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς» σχολίασε χαρακτηριστικά ο “El mono”, την ώρα που μετράει μια σημαντική επιστροφή αυτή του Μπρούνο Γκάμα.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή είναι με 21 παίκτες για την Τρίπολη. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή σε αυτή των Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, ενώ ο Μάνος βγήκε εκτός μάχης από ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του. Εκτός αποστολής και ο Λόπεθ.

Συγκεκριμένα στην επιχείρηση “τρίποντο” συμμετέχουν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν ανακοίνωσε αποστολή και άπαντες θα βρεθούν στο γήπεδο, με τον Σέρβο τεχνικό να επιλέγει την τελική 20άδα πριν τη σέντρα. Μάλιστα, δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Μουνάφο, Χριστόπουλος, Σονί και Κρέσπι.

Διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια από την Πορτογαλία. Βοηθοί οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και 4ος ο Τζήλος (Λάρισας).

VAR ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε, με βοηθό τον Θεόφιλο Μωυσιάδη (Ηπερίου).

To Top