ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με νίκη επί της Μπάνβιτ πρώτος, με ήττα κάνει τον όμιλο μπάχαλο!

Η πρώτη θέση στον Δ’ όμιλο θα έρθει την Τρίτη, αν οι κίτρινοι κερδίσουν την Μπάνβιτ. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο και το πιο απλό σενάριο για την τελευταία αγωνιστική. Προς το παρόν όλες οι θέσεις είναι ρευστές και θα εξαρτηθούν από τα παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο και την Τραπεζούντα.

Ο Άρης με νίκη επί της Μπάνβιτ την Τρίτη βγαίνει πρώτος γιατί είτε θα είναι μόνος του στην κορυφή με ρεκόρ 7-3, είτε θα ισοβαθμήσει μαζί με την Ούνιξ, αν η ρωσική ομάδα κερδίσει την Τράμπζονσπορ στην Τουρκία και σε αυτό το σενάριο υπερτερεί αφού έχει δύο νίκες.

Αν ο Άρης ηττηθεί από την Μπάνβιτ, τότε ο όμιλος γίνεται πάλι… μπάχαλο, γιατί ενδεχομένως να βγει μέχρι και τέταρτος! Ρόλο σε αυτό θα παίξουν το μέγεθος της ενδεχόμενης ήττας στο Παλέ και το αποτέλεσμα στην Τραπεζούντα, καθώς αν οι κίτρινοι χάσουν και κερδίσει η Τράμπζονσπορ, τότε υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία με ρεκόρ 6-4. Σε αυτό το σενάριο ο Άρης δεν είναι τέταρτος, γιατί η Τράμπζονσπορ δεν έχει με κανέναν αντίπαλό της δύο νίκες, ενώ οι άλλοι θα έχουν (ο Άρης την Ούνιξ, η Ούνιξ την Μπάνβιτ, η Μπάνβιτ τον Άρη).

Σε κάθε περίπτωση η νίκη στο κατάμεστο Παλέ απλοποιεί τα πράγματα και δίνει άλλη διάσταση στην ήδη πετυχημένη πορεία των κίτρινων στην επιστροφή τους στο Γιούροκαπ.

To Top