“Με νίκη επί του Πανσερραϊκού ο Άρης θα έχει το πάνω χέρι”

O Δημήτρης Καρατζιοβαλής μίλησε για την κατάσταση στον Άρη αλλά και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην γκολκίπερ των κίτρινων στο “Μετρόπολις”:

Για τα αισθήματά του που δεν παίζει πλέον ποδόσφαιρο: «Είναι λίγο δύσκολο όταν κάνεις κάτι από μικρός και ξαφνικά το σταματάς. Τουλάχιστον τώρα περνάω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου».

Για το αν ψάχτηκε για να παίξει κάπου αλλού: «Δεν ψάχτηκα πολύ να παίξω κάπου αλλού. Είχα 2-3 προτάσεις αλλά η απόφασή μου να σταματήσω ήταν οριστική και νομίζω σωστά έκανα».

Για το αν σκεφτόταν ότι μετά από τρεις μήνες θα ερχόταν ο Πανσερραϊκός στο Χαριλάου με τέσσερος βαθμούς προβάδισμα: «Να πω την αλήθεια όχι, τελειώνοντας εκείνο το παιχνίδι στις Σέρρες πίστευα ότι η ομάδα του Πανσερραϊκού θα έχανε πολλούς βαθμούς στο δεύτερο γύρο. Παρόλα αυτά ο Πανσερραϊκός κάνει πολύ καλή πορεία και έχει πάρει πολλούς βαθμούς. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον τους και θα κερδίσουν. Θα είμαι παρών στον αγώνα. Όταν υπηρετείς μια ομάδα πέντε χρόνια, δεν μπορείς να μην δε δώσεις το παρών σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Γιατί δεν παρουσιάζει καλή εικόνα η ομάδα παρά τις μεταγραφές που έγιναν την περίοδο του Ιανουαρίου: «Περίμενα ότι με τους παίκτες που ήρθαν και είναι πολύ καλύτεροι, να γίνει καλύτερη η ομάδα. Παρόλα αυτά δεν το βλέπουμε και ο Άρης δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, εκεί βρίσκονται άλλοι άνθρωποι και αξιολογούν την ομάδα οπότε δεν γνωρίζω τι ακριβώς φταίει».

Για το αν περίμεναν κάτι τέτοιο οι οπαδοί της ομάδας: «Ο κάθε οπαδός του Άρη περίμενε μια εύκολη πορεία στην Γ εθνική. Το ματς είναι κομβικό, είναι τελικός και αν δεν κερδίσει ο Άρης κατά 99% δεν θα ανέβει. Με μια νίκη θα αλλάξουν όλα και ο Άρης θα έχει το πάνω χέρι».

Για την Καβάλα: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την θυμάμαι από τον πρώτο γύρο που την αντιμετωπίσαμε. Αν παίξουν καλά όλοι οι παίκτες δεν θα έχουμε πρόβλημα. Κάποιοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Ο κόσμος κάνει την δουλειά του, είναι απερίγραπτη η δυναμική του κόσμου που μπορεί να σου δώσει το 200% για να το βγάλεις στο γήπεδο. Ο Άρης είναι σωματείο που ανήκει στην Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο. Πιστεύω πως όλοι θέλουμε να ανέβει.

Για ποιον λόγο έφυγε από τον Άρη: «Με παρακάλεσε ο Κάμπος να μείνω αν και είχα αποφασίσει πριν μια εβδομάδα να φύγω. Όμως εφόσον με παρακάλεσς συμφώνησα να μείνω και να βοηθήσω. Όταν ήρθε ο άλλος προπονητής ήταν σαν να μην υπάρχω. Εγώ θέλησα να δώσω ότι μπορώ. Ελπίζω να βοήθησα όσο μπόρεσα, ήταν απόφαση άλλων να φύγω. Οι κύριοι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δεν θέλησαν να συνεχίσουμε μαζί. Μια ζωή θα ακολουθώ τον Άρη όσο μπορώ. Δεν είναι πικρία αυτό που εκφράζω, έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι το ποδόσφαιρο, δεν είμαι ούτε πικραμένος ούτε χαρούμενος».

Για την άφιξη του Φυσέκη: «Οποιοσδήποτε τερματοφύλακας και να ερχόταν θα κρινόταν σε 1-2 παιχνίδια καθώς στα υπόλοιπα δεν απειλείται. Αν ο Άρης είναι προσεκτικός στην επίθεση θα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τις αλλαγές προπονητών: «Σίγουρα οι παίκτες επηρεάστηκαν, δεν υπήρχε πολύ καλό τάιμινγκ. Με τον Κάμπος αν γινόταν 2-3 καλές προσθήκες θα ήταν πολύ μπροστά η ομάδα. Ο Καλαϊτζίδης είχε τα νήματα και μετά ανέλαβε την ομάδα. Ο Καλαϊτζίδης είναι καλύτερο που βρίσκεται στην ομάδα από ότι στην κερκίδα. Αν ανέβει ομάδα θα του πιστωθεί, αν όχι θα του πιστωθούν πολύ αρνητικά πράγματα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Πρέπει να προσέξουν τον Πανσερραϊκό γιατί θα κλειστεί στο μισό γήπεδο και θα είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Αν προσέξει αυτό και τα στημένα, θα είναι το φαβορί. Αν πετύχει ο Άρης πρώτος γκολ θα κερδίσει σίγουρα. Θα υπάρχει άγχος και πίεση από τον κόσμο. Ο Άρης μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το καθαρίσει πολύ νωρίς αλλά όταν δεν προσέχεις τα νώτα σου μπορείς να το πληρώσεις. Αυτό πρέπει να το προσέξει και να ανταπεξέλθει πολύ καλά η ομάδα».

To Top