ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με νίκη καθιερώνει την διαφορά από τους διώκτες του σε διψήφιο αριθμό! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Το ρεπό της δεύτερης στην βαθμολογία, Δόξας Δράμας, θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα ο Άρης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής, για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο βαθμολογικά από τους διώκτες του.

Με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” θα αυξήσουν την διαφορά από τους Δραμινούς στους 12 βαθμούς, ενώ ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Νέστου, στη χειρότερη η διαφορά θα παραμείνει στους 10.

Με το σημερινό ματς ξεκινάει η τελευταία τριάδα αγώνων για το 2015, με όλα τα ματς να δίνονται την προσεχή εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη, υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική με τον Άρη να ταξιδεύει στη Δράμα.

Πολλά τα προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο που δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς του τιμωρημένους Κώστα Καζναφέρη και Αλέξανδρο Καλογέρη, αλλά και τους τραυματίες Ραούλ Μπράβο και Μπάμπη Παυλίδη.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”:Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top