Με νίκη ξεκίνησε στο Πανευρωπαϊκό πυγμαχίας ο Κωνσταντινούδης του Άρη

Με νίκη ξεκίνησε στο Πανευρωπαϊκό πυγμαχίας ο Κωνσταντινούδης του Άρη, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Όπως ενημέρωσε το τμήμα πυγμαχίας του Άρη:

“Πολύ καλή η εμφάνιση του αθλητή μας Κωνσταντινούδης Πέτρου, στον πρώτο του αγώνα , στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παμπαίδων που πραγματοποιείται στο Σαράγεβο της Βοσνίας.

Ο πυγμάχος του ΑΡΗ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής , κατάφερε να νικήσει τον σέρβο αντίπαλο του με διακοπή από τον διαιτητή, στον 3ο γύρο και να περάσει στην 8αδα της κατηγορίας των 40 κιλών.

Η πίεση που άσκησε ο πυγμάχος μας στον αντίπαλο του , είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν αρκετά καθαρά κτυπήματα και να αναγκάσουν τον διαιτητή του αγώνα να μετρήσει στον Σέρβο , δυο knockdown ,ένα στον 2ο και ένα στον 3ο γύρο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στις αρχές του 3ου γύρου.

Επόμενος και ποιο κρίσιμος αντίπαλος για τον αθλητή μας θα είναι στις 15 Αυγούστου, οπού θα αγωνιστεί με τον Τσέχο Πρωταθλητή Kropog Dorian για την είσοδο του στην 4αδα της κατηγορίας του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τις ευχές και τα μηνύματα υποστήριξης στην προσπάθεια μας, όπως και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ρουμανίας Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Gyergyószentmiklós”.

To Top