ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με νίκη στο Περιστέρι μπαίνει κατά 90% στα πλέι οφ

Όχι ότι θα αλλάξει πολλά σε μια αποτυχημένη αγωνιστικά σεζόν, αλλά αν ο Άρης κερδίσει το Περιστέρι στην Αθήνα ή Ιωνικός και Ηρακλής ηττηθούν στα παιχνίδια που έχουν ως το τέλος της σεζόν, τότε οι κίτρινοι θα παίξουν στα πλέι οφ.

Ο Άρης έχει ρεκόρ σήμερα 7-14 και παίζει στο Περιστέρι. Ο Ιωνικός με ίδιο ρεκόρ υποδέχεται τον Κολοσσό (8-13), ενώ ο Ηρακλής έχει ρεκόρ 7-12 και θα παίξει στο Λαύριο, με τον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο.

Σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τις δύο ομάδες ο Άρης έχει το πλεονέκτημα, καθώς κέρδισε δύο φορές τον Ηρακλή και με +12 τον Ιωνικό. Υστερεί σε ισοβαθμία με τον Κολοσσό από τον οποίο έχει γνωρίσει δύο ήττες.

Αν ο Άρης κερδίσει στο Περιστέρι και φτάσει τις οχτώ νίκες, τότε μόνο αν ο Ηρακλής κερδίσει Προμηθέα και Παναθηναϊκό δεν θα μπει στα πλέι οφ.

Επίσης υπάρχουν σενάρια για τριπλή ή τετραπλή ισοβαθμία στις οχτώ νίκες, που δίνουν στους κίτρινους την 8η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Βέβαια, μέχρι να γίνει η 22η αγωνιστική υπάρχει δρόμος ακόμα και θα πρέπει η ομάδα να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό της.

To Top