Με Ναδάλ για την κούπα ο Τσιτσιπάς!

Ένα από τα μεγάλα όνειρά του θα εκπληρώσει αύριο (17.00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς θα μονομαχήσει για τον τίτλο στη Βαρκελώνη με τον βασιλιά του χώματος, τον Ράφα Ναδάλ!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο νίκησε με 6-4, 6-0 τον Νταβίντ Γκοφέν (Νο.10) και φιλοδοξεί να σηκώσει το 11ο τρόπαιό του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Είναι τέτοια η κυριαρχία του αριστερόχειρα Ισπανού στο χώμα, που μετράει 18 διαδοχικές νίκες (400 στο σύνολο) και 44 σερί κερδισμένα σετ! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι το έργο του Στέφανου, που μέχρι τώρα έχει αποκλείσει τέσσερις σπεσιαλίστες της επιφάνειας (Σβάρτσμαν, Ράμος Βινιόλας, Τιμ, Καρένιο Μπούστα)…

Ο Γκοφέν, από την πλευρά του, το πάλεψε για σχεδόν ένα σετ, όμως ο Ράφα πήρε οκτώ συνεχόμενα γκέιμ μετά το 4-4 του πρώτου και έφτασε πανηγυρικά στην πρόκριση…

Ό,τι και να γίνει αύριο με τον Στέφανο, δεν είναι μικρό πράγμα να παίζεις τον πρώτο σου τελικό κόντρα σε έναν θρύλο όπως ο Ναδάλ και, μάλιστα, σε ένα γήπεδο που φέρει το όνομά του!

Το βέβαιο είναι ότι αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, ο 19χρονος Έλληνας έδειξε αυτό που όλοι… υποψιαζόμασταν: είναι έτοιμος για πολύ μεγάλα πράγματα!

To Top