Με Ναδάλ στον τελικό ο Τσιτσιπάς (video)

Δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα, ο Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε 2-0 (6-3, 6-2) σετ του Καρένιο-Μπούστα και πέρασε στον τελικό του Open της Βαρκελώνης, όπου περιμένει ο Τσιτσιπάς.

Όπως αναμενόταν, αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Open της Βαρκελώνης θα είναι ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός επικράτησε στο δεύτερο ημιτελικού του συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα, 2-0 (6-3, 6-2) σετ και πήρε το εισιτήριο, σε μία αναμέτρηση που διήρκησε 89 λεπτά.

Ο Ναδάλ μπήκε… φορτσάτος και προηγήθηκε με 3-0 και 5-1 στο πρώτο γκέιμ, με την αντίδραση του Καρένιο-Μπούστα να μην αρκεί και το τελικό 6-3 να δίνει το προβάδισμα στον πολύπειρο τενίστα.

Και στο δεύτερο γκέιμ ο Ναδάλ κατάφερε να πάρει ευρύ προβάδισμα, με 4-0 και 5-1, τελειώνοντας το ματς και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον τελικό.

Πρόκειται για… επανάληψη της διοργάνωσης του 2018, όταν ο Ισπανός είχε επικρατήσει με 2-0 στον τελικό του Τσιτσιπά.

Με Ναδάλ στον τελικό ο Τσιτσιπάς! (video)

Ο Ράφα Ναδάλ είναι το τελευταίο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Rogers Cup, καθώς ο Ισπανός ξεπέρασε εύκολα με 2-0 σετ τον Ρώσο Kάρεν Κατσάνοφ.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει την ευκαιρία απόψε το βράδυ (23:00) να βάλει στην τροπαιοθήκη του τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και για να το πράξει αυτό θα χρειαστεί να κερδίσει τον κορυφαίο αυτή την στιγμή τενίστα στον κόσμο, τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός, νόυμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-4) του Ρώσου Κάρεν Κατσάνοφ και μετά από μερικές εβδομάδες δίνει ξανά ραντεβού με την Τσιτσιπά, καθώς είχε προηγηθεί το συναπάντημά του με τον Στέφανο και στον τελικό της Βαρκελώνης, μόνο που ελπίδα όλων είναι αυτή την φορά στο τέλος να χαμογελάσει Έλληνας!

Θυμίζουμε, σε εκείνο το παιχνίδι ο Ίβηρας είχε εκμεταλλευτεί πλήρως το άγχος του Τσιτσιπάς και επικράτησε άνετα με 2-0 (6-2, 6-1).

 

To Top