Με Νετζήπογλου κόντρα σε Λετονία, αλλά και… προβλήματα στο Ηράκλειο η Εθνική

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Λετονία στα «Δύο Αοράκια» (19:00, Novasports Prime) σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην αποστολή ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Επιστροφή στα «παράθυρα» με αρκετά προβλήματα για την Εθνική. Η «Επίσημη Αγαπημένη» αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Λετονία (5-1) στα «Δύο Αοράκια» (19:00, Novasports Prime) και ψάχνει τη νίκη για να ανέβει και αυτή στις 5 νίκες και να κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο του 2023.

Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Λετονοί έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής στα προκριματικά και, το κυριότερο, η Εθνική θα παίξει με πολλές απουσίες. Η επίσημη δωδεκάδα περιλαμβάνει μόνο έναν παίκτη από την Euroleague, τον Λούντζη, ενώ ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα προλάβει ο Νικ Καλάθης να είναι διαθέσιμος. Ο Δημήτρης Ιτούδης επίσης… τρέχει για να μπορέσει να κάτσει στην άκρη του πάγκου, ενώ η προετοιμασία για το ματς έγινε από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Επίσης, σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα. Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες και δεν μπορεί να γίνει αυτό με όλους. Είχαμε την ατυχία με τον Αγραβάνη, αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα παιδιά που είναι εδώ. Η προσπάθεια που έχουν κάνει είναι συγκινητική και θα έρθουν για να παλέψουν και να δώσουν το 100%. Αυτό είναι μια υπόσχεση από μας», ανέφερε για το ματς ο κόουτς Μανωλόπουλος.

Η δωδεκάδα αποτελείται από τους Ρογκαβόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Κακλαμανάκη, Μουράτο, Μωραίτη, Τσαιρέλη, Γόντικα, Τσαλμπούρη, Γκίκα, Γιαννόπουλο και Νετζήπογλου, ενώ το πρόγραμμα για τα υπόλοιπα ματς του ομίλου έχει ως εξής:

20:00 Τουρκία – Βέλγιο
21:00 Μεγάλη Βρετανία – Σερβία

To Top