Με Ντίκο, χωρίς Πρίττα στη Νέα Σμύρνη

Ο Φράνσις Ντίκο, που συνήλθε σε χρόνο – ρεκόρ από το χθεσινό τροχαίο, αποτελεί την παρουσία – έκπληξη στη 18άδα του Άρη ενόψει του μεθαυριανού ςκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Νέα πρόσωπα στην αποστολή αποτελούν επίσης ο αποθεραπευμένος Τσέζαρεκ, που προτιμήθηκε έναντι του Γιάκομπ, καθώς και ο Γιακούποβιτς. Αντίθετα, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ άφησε για άλλη μια φορά εκτός 18άδας τον Σάκη Πρίττα.

Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος είχε εκφράσει παράπονα για τη μεταχείρισή του από τον Πολωνό τεχνικό, θα είναι θεατής για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι από τότε που ανέλαβε ο Πρόμπιερζ, παρότι ο τραυματισμός του Γιούριτσα Βράνιες φάνηκε να “ανοίγει” μια επιπλέον θέση για έναν ανασταλτικό χαφ.

Στα αξιοσημείωτα των επιλογών του 39χρονου προπονητή ήταν το “πράσινο φως” που πήρε ο Φράνσις Ντίκο, παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση μετά το χθεσινό απρόοπτο, καθώς και ο αποκλεισμός του Βικτοράς Γιάκομπ, αντί του οποίου μπαίνει στη 18άδα -για πρώτη φορά φέτος- ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

“Παρών” δηλώνει και ο Έλντιν Γιακούποβιτς, που είχε τραυματιστεί στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και απουσίασε από το ματς της Κρήτης, αλλά αυτή τη φορά μοιάζει πιθανότερο να συμβιβαστεί με ρόλο αναπληρωματικού, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βελλίδη στο “Γεντί Κουλέ”.

Από την άλλη, η ευχάριστη είδηση ήρθε από τον Φράνσις Ντίκο (είχε τροχαίο ατύχημα προχθές). Προς έκπληξη όλων, ο Δανός στόπερ εμφανίστηκε στο Νέο Ρύσιο και προπονήθηκε, γεγονός που επέτρεψε στον Πρόμπιερζ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο παίκτης νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Τη 18άδα που ανακοίνωσε ο Πρόμπιερζ μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος.

Εκτός αποστολής έμειναν, λόγω τραυματισμού, οι Βράνιες, Νέτο, Καπετάνος, καθώς βέβαια και ο μακροχρόνια απών Σηφάκης.

Αύριο το πρωί οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.

To Top