Με “νύχια και με δόντια” μένουν στην ομάδα! Πώς έχει η κατάσταση σήμερα στο ρόστερ του Άρη

Μέσα στο τοπίο που επικρατεί στα διοικητικά και έχει να κάνει αναφορικά με το αν ο Άρης θα παίξει στη Β’ και στη Γ’ Εθνική, υπάρχουν και οι πιθανές αποχωρήσεις από το κιτρινόμαυρο ρόστερ, το οποίο κανείς δεν ξέρει τι μορφή θα έχει από τη νέα σεζόν.

Όπως είπε και χθες ο Πάνος Στεφανίδης “κρατάμε με νύχια και με δόντια τους παίκτες”. Οι τελευταίοι τόνισαν ότι θα κάνουν μερικές μέρες υπομονή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε.

Ήδη παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Τριανταφυλλάκος και Τσουμάνης, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνει και ο Κύργιας. Την ώρα που δεν τίθεται θέμα συζήτησης για παραμονή των δανεικών (Τάτος, Καραγκούνης, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης) οι οποίοι εδώ και ένα μήνα σχεδόν απέχουν από τις προπονήσεις έχοντας αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Στις προπονήσεις αυτήν τη στιγμή μετέχουν οι Μαργαρίτης, Διούδης, Γκόλιας, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Ρένια, Καραγιάννης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Βαγγέλη, Λεμονής και Σταυρόπουλος, συν του Αγγελούδη που λόγω προβλήματος ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης.

Με ειδική άδεια έχουν αποχωρήσει οι Μανιάς και Τσιάρας, που δεσμεύονται με συμβόλαιο, ενώ και οι Καμινιώτης, Κοτσαρίδης σταμάτησαν από την περασμένη εβδομάδα.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του Άρη έχουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να αποχωρήσουν, εκ των οποίων σχεδόν όλοι όσοι έχουν σταματήσει τις προπονήσεις (πλην του Μανιά ίσως) θεωρείται δεδομένο πως δεν θα αποτελέσουν κομμάτια της επόμενης κιτρινόμαυρης σεζόν.

Τέλος, από τους… ηρωικούς που έχουν παραμείνει, πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν περισσότεροι από τους μισούς, αφού οι δυο τραγελαφικές σε όλα τα επίπεδα χρονιές που προηγήθηκαν, αποτελούν τραυματικές εμπειρίες για όλους, με αποκορύφωμα τη φετινή.

To Top