ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με… ξέσπασμα μέσα σε 3′, ο Άρης “καθάρισε” το παιχνίδι (2-0) και έκανε το 5Χ5

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη να πετύχει την πέμπτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας την διαφορά από τον δεύτερο στους τέσσερις βαθμούς. Καπνίδης και Ντούνης οι σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” στο 2-0 επί της ΑΕΠ Λαγκαδά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Με ένα “ξέσπασμα” μέσα σε μόλις τρία λεπτά ο Άρης “τίναξε” τα αντίπαλα δίχτυα της ΑΠΕ Λαγκαδά δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε από νωρίς να “κλειδώσει” το πέμπτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα. Ο Αντώνης Καπνίδης χτύπησε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι “κιτρινόμαυροι” στο 32΄, έφτασε τα τέσσερα γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και άνοιξε τον δρόμο προς την εύκολη επικράτηση του Άρη (33′, 1-0). Το γκολ του νεαρού επιθετικού, απελευθέρωσε τα πόδια των συμπαικτών του και μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Ντούνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Λαγκαδά,έγινε κάτοχος της μπάλας, βγήκε μόνος του απέναντι στον Καλογεράκη και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0 στο 36′, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έριξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, με το υπέρ των “κιτρινόμαυρων” 2-0 να δίνει την δυνατότητα στον Νίκο Αναστόπουλο να ξεκουράσει τον Καπνίδη και να ανακατέψει την τράπουλα μετά τον τραυματισμό του Ντούνη στο 71΄. Ο Καλογέρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας, σε ένα από τα εναλλακτικά πλάνα του “Αλενατόρε” για τα μετόπισθεν.

Ο Άρης έκανε… συντήρηση δυνάμεων μέχρι τοκ σφύριγμα της λήξης, ενώ θα μπορούσε άνετα να πετύχει και τρίτο γκολ…

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (80΄Ντόγος), Ρόβας, Ντούνης (λ.τρ. 71΄Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (59΄Κυβελίδης)

ΑΠΕΛ (Γ. Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (59΄Πολίτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67΄Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (75΄Παπαναστασίου)

Διαιτητής: Γκουγκούλης Γ. (Σερρών)

Βοηθοί: Kρυωνάς Χ. (Σερρών) – Καμπούρης Β. (Σερρών)

To Top