Με Ουμπίντες και Σηφάκη στη 18άδα!

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες ξεπέρασε το πρόβλημά του στη γάμπα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα του Άρη για το αυριανό ντέρμπι, στην οποία θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Σηφάκης, επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «έβγαλε» κανονικά την σημερινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο, με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θέτοντας υποψηφιότητα για να παίξει από την αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης στο Νέο Ρύσιο, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τη 18άδα, στην οποία ξεχωρίζει και η επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη, πέντε μήνες έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στο αριστερό γόνατο.

Εκτός 18άδας έμειναν οι τραυματίες Τόχα, Παπαστεριανός, καθώς επίσης και οι Κατίδης, Γιακούποβιτς, Σολτάνι, που είχαν παρουσία στην αποστολή των «κίτρινων» σε προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά, τη 18άδα του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι εξής: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Πρίττας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top