Με Ουντότζι και Αγκάνθο η αποστολή για το φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου!

Χωρίς τους Νίκο Ψυχογιό, Μιχάλη Γιαννίτση και τους τερματοφύλακες Τάσο Καράδαη και Μάριο Γκελή θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για τις Σέρρες αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στις 6 το απόγευμα. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Σαλόζε Ουντότζι και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Οι Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης, για μια ακόμη μέρα, συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Αύριο, όπως είναι γνωστό, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους με τον Εθνικό Γαζώρου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Σερρών (18:00).

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι οδικώς για την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας -εκτός από τους Ψυχογιό, Γιαννίτση και τους δύο τερματοφύλακες Τάσο Καράδαη, Μάριο Γκελή- συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες”.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ουντότζι, αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος δεν έπαιξε σε κανένα από τα τρία φιλικά στη Βουλγαρία.

 

To Top