ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με πάθος, αποφασιστικότητα και υπομονή για το… “8 στα 8”! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Μετά το σημαντικό “διπλό” στην Δράμα, ο Άρης επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σήμερα (PRESSARIS, 17:00, EΡΤ3), υποδεχόμενος τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσει ή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την δεύτερη θέση.

Για τον ΟΦΗ, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, καθώς με ήττα από τον Άρη, μένει 10 ολόκληρους βαθμούς, πίσω από τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ δεν αποκλείεται αν η Παναχαϊκή κερδίσει να χάσει κι άλλο έδαφος από την δεύτερη θέση.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 21 βαθμούς, το απόλυτο μέχρι στιγμής, ενώ οι Κρητικοί έχουν 14, δύο πίσω από τη δεύτερη θέση, η οποία και αυτή στο τέλος της σεζόν, οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Δημήτρης Σπανός είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει μετά από καιρό απουσίες για τη σημερινή αναμέτρηση, στοχεύοντας ξεκάθαρα στην 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ.

Ο 48χρονος προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς στα εντός έδρας ματς, το ποιοι έχουν θέση στην 18άδα το μαθαίνουν στο γήπεδο, πριν αρχίσει το ματς.

 

 

To Top