ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πάθος και τσαμπουκά κόντρα σε Ολυμπιακό, χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ένα ακόμα ντέρμπι για τον Άρη, τρίτο φετινό, με τους “κιτρινόμαυρους” να υποδέχονται σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League 1 με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν την βαθμολογική τους συγκομιδή και θέση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αναζητά ο Άρης, που καλείται να ξεπεράσει το… σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λάρισα, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακό.

Αυτό που έχει ανάγκη ο Άρης είναι να εξασφαλίσει στο τρίτο φετινό του ντέρμπι το “τρίποντο” προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική του συγκομιδή, η οποία δεν είναι και η καλύτερη, καθώς οι πέντε βαθμοί σε πέντε αγωνιστικές, ξεκάθαρα αποδεικνύουν το πόσο αδίκησε αυτή η ομάδα τον εαυτό της μέχρι τώρα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αποδείξει πως στα ντέρμπι είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί, απ΄ότι στα άλλα μας, κάτι που πρέπει να δείξουν και σήμερα,καθώς προηγήθηκαν αυτά με Παναθηναϊκό (4-0) και ΠΑΟΚ (2-2).

Ο Τόλης Τερζής θα έχει ως μοναδική απουσία τον Χουλιάν Κουέστα, που έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και θα είναι έτοιμος σε περίπου τρεις μήνες.

Αντιθέτως, επιστρέφει στην διάθεσή του, ο Λούκας Σάσα, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του μετά την αποβολή στην Τούμπα.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Χωρίς τον Καμαρά αλλά με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους, ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη.

Aναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μεριά, Παπαδόπουλος, Λοβέρα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπενζιά, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο».

H ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην πειραϊκή ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Γιώργος Τζοβάρας από την Ένωση Φθιώτιδας.

Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και διαιτητής AVAR: Δημήτρης Σαμοϊλης (Αθηνών).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

To Top