ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πάθος, πίστη και τον κόσμο του ο Άρης για την ανατροπή κόντρα στην Αστάνα (PRESSARIS LIVE, 21.30)

Με πάθος, πίστη και τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης ψάχνει τα γκολ πρόκρισης κόντρα στην Αστάνα στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για το β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που υποδέχονται στις 21.30 (Novasports) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Αστάνα, καλούνται να ανατρέψουν το σκορ της ήττας στο πρώτο παιχνίδι (2-0) στο Καζακστάν και να πάρουν την πρόκριση για την ευρωπαϊκή συνέχεια, έχοντας στο πλευρό τους μετά από 17 μήνες απουσίας, λόγω κορωνοϊού, τον κόσμο της ομάδας.

Με εξαίρεση τους Ματέο Γκαρσία και Κώστα Μήτρογλου, των οποίων η κατάσταση αποτελεί ακόμα ερωτηματικό, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Βέβαια, σε σύγκριση με το πρώτο ματς, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες: Τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την (αργοπορημένη) άφιξη της μπλε κάρτας του. Από την άλλη η Αστάνα δεν υπολογίζει στον Λούκα Σιμούνοβιτς, ο οποίος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς.

«Είναι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από αρχή με πίστη. Το ματς θα χρειαστεί υπομονή, να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει… Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, γιατί στο πρώτο ματς τα πληρώσαμε…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως πλέον δεν μετράει η βαρύτητα των εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει πως ο Άρης ψάχνει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά (ανεξαρτήτως σκορ) για να πάει το ζευγάρι στην παράταση ή νίκη με τρία γκολ διαφορά και πάνω για να προκριθεί.

Ο 37χρονος Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι θα είναι διαιτητής -είναι διεθνής από το 2019- στο αποψινό παιχνίδι και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζόρτζιο Περέτι και Ντάβιντε Ιμπεριάλε. Τέταρτος διαιτητής είναι ο επίσης Ιταλός, Χουάν Λούκα Σάτσι.

To Top