Με πάθος στο… κυνήγι της μεγάλης νίκης

Η ώρα μιας μεγάλης νίκης έφτασε για τον Άρη. Η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ υποδέχεται στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (7.30μ.μ. – PRESSARIS LIVE – Novasports 1), με ένα και μοναδικό στόχο: να ριχθεί στη μάχη με πάθος για να κυνηγήσει την νίκη που θα του δώσει βαθμολογικό οξυγόνο και ώθηση για τη μεγάλη αντεπίθεση. 
Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν, αφού οι κίτρινο» ζητούν μια νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά δίδυμο Γιάκομπ-Τσέζαρεκ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση ο Πρόμπιερζ, τον Παπαστεριανό ως δεξί μπακ αντί του Καζναφέρη, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή ο Νέτο.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να αποτελείται από τους:

Βελλίδη, Παπαστεριανό, Μίσελ, Ντίκο, Σανκαρέ, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτα, Ουμπίντες, Γιάκομπ, Τσέζαρεκ.

Σε αυτήν την περίπτωση, εκτός ενδεκάδας μένουν οι Καστίγιο και Σολτάνι και βοήθεια από τα πλάγια θα δίνουν οι Γιαννιώτας και Ουμπίντες.

Εάν τελικά δεν προχωρήσει το.. σχέδιο Γιάκομπ-Τσέζαρεκ, τη θέση του Ρουμάνου θα πάρει ο Ακόστα που θα παίξει αριστερά και ο Ούμπιντες θα μετατοπιστεί στον άξονα. 
Η αποστολή: Βελλίδη, Διούδη, Παπαστεριανό, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδη, Γιαννιώτα, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Καπετάνο, Οικονομόπουλο, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Γιάκομπ και Σολτάνι. 
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καζναφέρης, Γιακούποβιτς, Βράνιες, Γκαρσία και Κατίδης οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 
Στον Παναθηναϊκό, ο Φερέιρα τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. 

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη οι Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος και Ρούντολφ. 

Ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά, θα κληθεί να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.
Βοηθοί του θα είναι ο κ. Γκάγκας από τη Λάρισα και ο κ. Ευθυμιάδης από την Πιερία.
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Σύνδεσμο Ηρακλείου και παρατηρητής θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

To Top