Με πέναλτι από… δανεικό παίκτη η νίκη στην Τούμπα, ισόπαλοι Λαμία-Αστέρας – Η βαθμολογία

Με πέναλτι από… δανεικό παίκτη η νίκη (1-0) στην Τούμπα του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, ισόπαλοι (1-1) Λαμία-Αστέρας στα δυο ματς με τα οποία ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο ΠΑΟΚ επέτρεψε τη συμμετοχή των δανεικών του στο παιχνίδι με τον Βόλο, ο Τσαούσης ανέτρεψε τον Λημνιό και πήρε τη νίκη με πέναλτι του Βιεϊρίνια (60′).

Στο 59ο λεπτό ο νεαρός αριστερός μπακ, Τσαούσης, ανέτρεψε τον Λημνιό στην περιοχή του ΠΑΟΚ.  Ο Τσαούσης είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο. Δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, κόντρα στην πολιτική του, επέτρεψε τη συμμετοχή του στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Με αποτέλεσμα ο 19χρονος μπακ να έχει την… ατυχία να καταδικάσει την ομάδα του. Με το πέναλτι που έκανε και το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Βιεϊρίνια, στο 60ό λεπτό!

Στο άλλο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μπιανκόνι, έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Σουάρεθ, αλλά τελικά το γκολ-πέναλτι του Ιγκλέσιας στο 91′ έδωσε στον Αστέρα πολύτιμο βαθμό με το 1-1 στη Λαμία!

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε απόψε στη Λαμία, όπου η ομώνυμη και τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης, παρότι άνοιξε το σκορ και στα τελευταία λεπτά έπαιζε με παίκτη παραπάνω.  Στο δεύτερο μισό όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οχι πως η Λαμία ήταν «καταιγιστική», αλλά ισορρόπησε, δεν δέχονταν ελάχιστες φάσεις. Παράλληλα προσπαθούσε να πλαγιοκοπήσει και με την είσοδο του Μπιανκόνι έγινε πιο επιθετική. Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εκείνος που στο 60′ άνοιξε το σκορ όταν συνδυάστηκε ωραία με τον Ρόμανιτς.

Η είσοδος του Ιγκλέσιας τους βελτίωσε άρδην και ήταν ο μεγάλος τους πρωταγωνιστής. Στο 78′ με καλό σουτ, «έγραψε» την πρώτη φάση των Αρκάδων από το 45′ και μετά και όσο περνούσε η ώρα η Λαμία έδινε χώρο. Τελικά ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο 90′. Τότε μετά από εξέταση VAR καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του  Αργεντινού χαφ από τον Αντέτζο, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

To Top