Με πέναλτι… δώρο του VAR τρίτη συνεχόμενη νίκη (2-1) για τον ΟΦΗ, πριν το ματς με τον Άρη για το κύπελλο (video)

Ακόμα μία νίκη -τρίτη συνεχόμενη- για τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά υποδεχόμενος τον Ιωνικό (2-1)! Παρέμειναν για 6ο ματς αήττητοι οι Κρητικοί, οι οποίοι έφτασαν στο «τρίποντο» με πέναλτι…. δώρο (προϊόν… ηλεκτροπληξίας) μέσω VAR στο 90′ πριν τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία παρέμεινε για έκτο παιχνίδι αήττητη. Έτσι, ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ούσα 4η και πλέον μπορεί να κρυφοκοιτάζει και την Ευρώπη. Από την άλλη, ο Ιωνικός έμεινε στην 11η θέση, με δέκα βαθμούς, όντας στο +4 από τον ουραγό Ατρόμητο και στο +3 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Αρκετά ισορροπημένο ματς, με τους φιλοξενούμενους να δικαιούνται έστω τον έναν βαθμό. Παρόλα αυτά, είδαν τον ΟΦΗ να κερδίζει πέναλτι στο 89′ σε μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου, φάση την οποία χρειάστηκε να δει ο κ. Περράκης στο VAR μέσω Τζοβάρα, με τον Λάμπρου να εκτελεί εύστοχα. Το σκορ άνοιξε ο Γκαγιάγκος με γκολάρα στο 43′, για να απαντήσει με εφάμιλλης ποιότητας τέρμα ο Άοσμαν στο 48′ (για να φτάσει τα τέσσερα γκολ) στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας, 4-3-3): Επασί – Μαρινάκης (76′ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης – Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν – Τοράλ (76′ Τσιλιανίδης), Φαν Ντάινεν (58′ Γιάννου), Λάμπρου (90’+1′ Ναμπί).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 3-5-2): Χουτεσιώτης – Μύγας (90’+3′ Καμπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (90’+2′ Ματσούκας), Βαλεριάνος – Άοσμαν (81′ Βαφέας), Ντάλσιο, Κιάκος (72′ Κάνιας) – Λένις, Μάναλης.

To Top