ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη για τη νίκη ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00 PRESSARIS LIVE)

Να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να εξασφαλίσει το ταχύτερο το ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει ο Άρης που αντιμετωπίζει σήμερα (2/4, 21:00 PRESSARIS LIVE) τους Πειραιώτες στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη 2η αγωνιστική των play-offs.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας έγιναν με πολλές εκλείψεις αφού αρκετοί ήταν οι παίκτες που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Απόστολος Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει ουσιαστικά μόνο στους τραυματίες Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, παρά το ότι ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυριτανίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος

Στην αντίπερα όχθη, όπως αναμενόταν, ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός αφού επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας, ενώ από την άλλη ο Γιαν Εμβιλά είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά από τον Φλεβάρη. Επιπλέον, στην αποστολή μπήκε και ο Πεπ Μπιέλ, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν ήταν ικανό να τον αφήσει εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Διαιτητής: Βερίσιμο

Βοηθοί: Φελισμπέρτο, Μάνσο

Τέταρτος: Μαλούτας

VAR, AVAR: Σάντος, Μεϊντανάς

To Top