ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη για το διπλό ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό (20:30 PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης καλείται να δώσει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (20:30 PRESSARIS LIVE), με τους κιτρινόμαυρους να κατεβαίνουν στην Αθήνα χωρίς άγχος, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για την 8η αγωνιστική των Play offs.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει με κίνητρο την ψυχολογική ανάταση και τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του τελικού Κυπέλλου, κάτι που έχει τονίσει αρκετές φορές ο τεχνικός του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν προετοιμασία… εξπρές με τον τεχνικό της ομάδας να χαμογελά για τις επιστροφές των Φεράρι και Ανσαριφάρντ. Ο Άκης Μάντζιος πάντως θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βερστράτε και Βέλεθ, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή που κατέβηκε στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Κούστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν το άγχος, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα βάζουν… ταφόπλακα στις ελπίδες διεκδίκησης του Πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ γνώριζε ήδη πως δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γεντβάι και Ακαϊντίν και θα πάει με νέο δίδυμο στα στόπερ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Θα πρέπει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο μόνος διαθέσιμος στόπερ είναι ο Ούγκο και από εκεί και πέρα θα υπάρξει λύση ανάγκης.

Επίσης ο Τούρκος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Μπερνάρ που είναι τραυματίας και τον άφησε εκτός, όπως επίσης και τον Χουάνκαρ. Τέλος για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός από ένα ακόμη παιχνίδι οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

  • Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγεφ
  • Βοηθοί: Ζεϊνάλοφ, Εμιράλι,
  • Τέταρτος: Πολυχρόνης
  • VAR: Ουμουντλού, Φωτόπουλος
To Top