ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη και αποφασιστικότητα ο Άρης για το “τρίποντο” κόντρα στον Παναθηναϊκό (PRESSARIS LIVE – 19:30)

Με πίστη και αποφασιστικότητα ο Άρης ρίχνεται στη μάχη του σημερινού αγώνα για το “τρίποντο” κόντρα στον Παναθηναϊκό! Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την αθηναϊκή ομάδα στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης (PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, θέλοντας να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, αποκτώντας… αέρα Ευρώπης!

Η ισοπαλία που πήραν στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν μια… απάντηση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, με επιστροφή στο σκορ από 2-0 σε βάρος τους. Απέκτησαν ψυχολογία και πλέον με τον κόσμο στο πλευρό τους, ετοιμάζονται να παραμείνουν με νίκη σε Ευρωπαϊκή τροχιά, γνωρίζοντας ότι έχουν την τύχη στα χέρια τους.

Πέρα από το γνωστό πρόβλημα της απουσίας του Λούκας Ρουπ, ο Τόλης Τερζής δεν αντιμετωπίζει απουσίες. Με όλα του τα “όπλα” του λοιπόν, ο Άρης θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη, τόσο στα πλέι οφ, όσο και κόντρα στον Παναθηναϊκό φέτος (έχει δυο ήττες στην κανονική διάρκεια).

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Χωρίς τον Γιάννη Κώτσιρα είναι ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη, μια και ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην γάμπα από κλωτσιά που δέχθηκε στον αγώνα με τον Βόλο. Επίσης εκτός έμεινε και ο νεαρός τερματοφύλακας Ξενόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας, με τον Σουρδή της δεύτερης ομάδας να παίρνει την θέση του.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν και πάλι όπως αναμενόταν, τόσο ο Πούχατς, όσο και Τσόκαϊ, που εξέτισε την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Ούγγρος διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του θα είναι οι Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ, με τον Μπάλας Μπέκερ να έχει τον έλεγχο του VAR. 4ος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα και AVAR ο Βασίλης Νικολακάκης από το Λασίθι.

To Top