ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη και αποφασιστικότητα ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Με πίστη και αποφασιστικότητα ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ (21:00 – PRESSARIS LIVE) με έναν και μοναδικό στόχο: το θετικό αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα, δίνοντας του ουσία (βαθμούς) και ψυχολογία!

“Είναι ντέρμπι και στα ντέρμπι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Όποιοι και να παίξουν, όμως, ως ομάδα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ καλή αντίπαλος και το ματς αυτό θέλει προσοχή”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βέρστρατε. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ρουπ, Ματαρίτα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία, Πάβιτσιτς, Σγούρος.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ο Τομ Φαν Βέερτ ένιωσε ενοχλήσεις και μένει να καθοριστεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα της απουσίας του. Με την πιθανότατη απουσία του Ολλανδού φορ από το σημερινό ματς να προστίθεται σε αυτές των Στάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον, Γαλανόπουλου. Εκτός υπενθυμίζουμε βρίσκεται και ο Κάλενς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω ματς. Για το παιχνίδι με τον Άρη αποστολή από τον Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοινώθηκε και όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν σε αυτή.

Στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις ΑΕΚ – Άρης υπάρχει νικητής και το τελευταίο παιχνίδι τους που ήρθε ισόπαλα, αλλά και δεν σημειώθηκε ούτε γκολ ήταν στις 16 Μαΐου 2021 για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με γηπεδούχο την αθηναϊκή ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Στα τελευταία είκοσι μεταξύ τους ματς, ανεξάρτητα έδρας, ο γηπεδούχος έχει επικρατήσει μόλις επτά φορές, με την ΑΕΚ να το έχει καταφέρει τέσσερις και τον Άρη τις τρεις.

Ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ ξανά στον δρόμο του Άρη, αφού μετά το περσινό Άρης-ΠΑΟΚ και το φετινό Ολυμπιακός-Άρης, η ΚΕΔ τον όρισε να διευθύνει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ!

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία). Βοηθοί: Μεχμέτ Κολούμ (Σουηδία), Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία). Τέταρτος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

VAR: Μπέκελ φαν Παούλους (Ολλανδία), Μιχαήλ Παπαδάκης

To Top