Με πίστη και πάθος για το πρώτο… τρίποντο στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος με στόχο την νίκη, το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ (8.30μ.μ. – PRESSARIS -LIVE / novasports1) αποτελεί μια αγωνιστική πρόκληση για τους κίτρινους, οι οποίοι θέλουν να γευτούν τη χαρά των πρώτων τους γκολ και της πρώτης τους νίκη στο φετινό δύσκολο μαραθώνιο.

“Εμείς έχουμε σαν στόχο να προεκτείνουμε την καλή εικόνα που είχαμε τον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος πως αν συμβεί αυτό, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, τα παιδιά δουλεύουνε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πράγματα θα είναι καλύτερα”. Με τα λόγια αυτά ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε το στίγμα της κιτρινόμαυρης προσπάθειας, υπογραμμίζοντας σχετικά με τις προθέσεις ότι: “Ο Αγκάνθο δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς  φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θα συμμετάσχει, κατά πάσα πιθανότητα, όμως, στο β΄ ημίχρονο. Δεν είναι ακόμα 90λεπτος, δουλεύουμε προσεκτικά για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο Κοέλιο σίγουρα θα είναι και από εκεί και πέρα, πρέπει σιγά σιγά να γίνει 90λεπτος και ο Πουλίδο για να μπορεί κι αυτός να ξεκινάει».

Ο προπονητής του Άρη έχει καταλήξει στο κορμό της ομάδας του και προβληματίζεται για 3-4 θέσεις. Απουσία του Τριανταφυλλάκου (ταλαιπωρείται από σπασμούς στον μηρό και προφυλάσσεται) ψάχνει τις μονάδες που θα είναι σε θέση να «βγάλουν» το 90λεπτο.

Οι επιστροφές των Ασλανίδη, Ψυχογιού δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή του Άρη να επιλέξει τον δεύτερο ως δεξί οπισθοφύλακα στο βασικό σχήμα, ενώ η επιστροφή του Μάρκου Βελλίδη στην αποστολή, αφήνει για την ώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα ξεκινήσει τον Βελλίδη, ο οποίος είναι κανονικά στη διάθεσή του ή θα δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Διούδη.

Η αρχική σκέψη ήταν να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέσιος. Στη σημερινή προπόνηση έδειξε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Αγκάνθο για όσο διάστημα αντέξει. Η τελική απόφαση θα παρθεί πριν από τη σέντρα.

Ο Κατσαβάκης έδειξε ότι σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Παπαστεριανό σε ελεύθερο ρόλο, όπως στο φιλικό με την Μπενφίκα και τους Γιαννιώτα, Καπετάνο στα άκρα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Πουλίδο, αλλά στα χαφ δίπλα στον Κοέλιο.

Το κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί με τους Παντίδο, Παπαζαχαρία και τον Γιαννίτση αριστερά.

Το PRESSARIS θα είναι παρών στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει το pre game, την εξέλιξη του αγώνα και το “τρίτο ημίχρονο”… Μείνετε συντονισμένοι.

 

 

To Top