ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη και… πείσμα για τη νίκη ο Άρης στη Νίκαια επί του Ιωνικού (19.00 – PRESSARIS LIVE)

Με πίστη, αποφασιστικότητα και πείσμα για τη νίκη θα παραταχθεί σήμερα ο Άρης στη Νίκαια και στο γήπεδο της Νεάπολης, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό (19.00) για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν την αντίδραση μετά την εντός έδρας απώλεια βαθμών κόντρα στον ΟΦΗ (0-0), παίρνοντας παράλληλα την πρώτη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα.

Δύο απουσίες μετράει ο Άκης Μάντζιος, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τους ανέτοιμους, λόγω τραυματισμού,  Ματέο Γκαρσία και Λούμορ. Μαζί του ο Έλληνας τεχνικός θα έχει 21 παίκτες, από τους οποίους θα πρέπει να αφήσει έναν εκτός αποστολής. Αυτοί είναι οι Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήσης και Μάνος.

«Δεν είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε πολλά πράγματα για το κομμάτι του Ιωνικού, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε για να πάμε να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι τους βαθμούς νίκης. Είναι μια ομάδα η οποία στηρίζεται στην έδρα της, επικίνδυνη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» επισήμανε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Άρτας έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής. Βοηθοί είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), ενώ 4ος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών). Στο VAR θα βρίσκεται ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) μαζί με τον Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου). Παρατηρητής του ματς ο Θανάσης Νικολακόπουλος.

To Top