ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πίστη και ψυχολογία ο Άρης θέλει να ρίξει… ban στη Λάρισα στον πρώτο αγώνα της σεζόν (17.00 – PRESSARIS LIVE)

Με πίστη και ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης δίνει σήμερα (17.00) τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λάρισα με στόχο την πρόκριση.

Η άρση των ban έφερε χαμόγελα σε όλο τον σύλλογο, καθώς σήμερα ο Άρης θα παραταχθεί κανονικά με τους Αμερικανούς παίκτες του. Και σε συνδυασμό με την καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στα τρία φιλικά (με ισάριθμες νίκες) έχει δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Καστρίτης δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (θλάση) που αντιμετωπίζει. Αντιθέτως ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι στην αποστολή κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής έχοντας αφήσει πίσω το δικό του τραυματισμό.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τζούστον, Κάουαν JR, Σιδηροηλίας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Γουίλιαμς, Χάνλαν, Κώττας, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης.

Απέναντί του ο Άρης θα βρει μια ομάδα επίσης με αρκετά νέα πρόσωπα (Σαχπατζίδης, Καράμπελας, Τσαϊρέλης, Βησσαρίου, Ζάρα, Θριτ, Κρουμπάλι, Φόρτσουν, Χάτσον, Σπαν) αλλά τον ίδιο προπονητή (Νίκο Παπανικολόπουλο) από το φινάλε της περσινής σεζόν. Παράλληλα η θεσσαλική ομάδα θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της, καθώς τα γήπεδα ανοίγουν ξανά για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Διαιτητές του αγώνα, έχουν οριστεί οι Μάνος, Κάρδαρης και Ξενικάκης με κομισάριο τον Μαναση. Να σημειωθεί πως όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός Νίκαιας – Απόλλων Πάτρας (22/9).

To Top