ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη ο Άρης, αποστολή χωρίς Μήτρογλου και Ιωάννου κόντρα σε Παναθηναϊκό!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους Μήτρογλου και Ιωάννου να μένουν εκτός αποστολής. Αντίθετα μέσα είναι ο Λερίν Ντουάρτε.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (12/05) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

* Οι Κώστας Μήτρογλου και Νικόλας Ιωάννου έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

To Top