ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη, πάθος και φουλ για το “διπλό” ο Άρης μέσα στην Τούμπα! (PRESSARIS – LIVE)

Με πίστη, πάθος και φουλ για το “διπλό” ο Άρης μέσα στην Τούμπα! Η κιτρινόμαυρη ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30(PRESSARIS-LIVE) τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Superleague, αναζητώντας νίκη για τρεις λόγους: εξιλέωσης μετά το ντροπιαστικό σκορ του περασμένου Σαββάτου, γόητρο σ’ ένα ντέρμπι, αλλά κυρίως τους πολύτιμους τρεις βαθμούς!

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση να φωνάζουν παρών οι Ματέο Γκαρσία και Λούμορ και έδωσε το σύνθημα της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

Την ίδια ώρα, ο Ίνγκασον επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, όμως εκτός έμειναν οι Κρέσπο – Βιεϊρίνια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Τον Μπόμπι Μάντεν για το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα όρισε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο 43χρονος Σκωτσέζος από την πρώτη κατηγορία της UEFA είναι εκείνος που θα διαιτητεύσει.

Μαζί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Ντέιβιντ Μακ Γκίτσι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος. VAR του ντέρμπι θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες

To Top