Με Πανσερραϊκή οι γυναίκες στο κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του γυναικείου ποδοσφαίρου στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον Άρη να τίθεται αντιμέτωπος με την Πανσερραϊκή σε ματς που θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο ‘σπίτι’ του.

Σε περίπτωση, μάλιστα, πρόκρισης τα κορίτσια του Ηλία Σαλαμανή θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού Ένωση Καμινίνων-Βόλος.

Όσον αφορά την ομάδα των Σερρών, είναι γνωστή στις «κίτρινες», καθώς την έχει αντιμετωπίσει ο Άρης κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Για την ιστορία, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Νέου Σκοπού(29-09-2013), είχε νικήσει ο Άρης με 2-3.

Να σημειωθεί ότι στο κύπελλο συμμετέχουν οι ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας, με την ομάδα του ΑΟ Χανίων να έχει παραιτηθεί από το κύπελλο.

1η Φάση

Στην πρώτη φάση επτά ομάδες θα εξαιρεθούν, οι οποίες θα προκριθούν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα και οι υπόλοιπες 16 θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις έδρες των ομάδων της Β’ εθνικής.

Οι ομάδες που περνούν απευθείας είναι: 1. Αβάντες Χαλκίδας 2. Πήγασος Θριασίου 3. Άρης Αρχαγγέλου 4. Λαύρα ΑΟ 5. Τρίκαλα 2011 6. Μέντεκας Καλαμαριάς 7. Μαγνησιακός

Αγώνες 1ης φάσης – 15/12/2013

1. Αριων Σητείας – Νέοι Εργοτέλοι

2. Φιλυριακός Φλώρινας – Ελπίδες Καρδίτσας

3. Άρης Θεσσαλονίκης – Πανσερραϊκή

4. Αγροτικός Αστέρας – Αμαζόνες Δράμας

5. Καβάλα 86 – ΑΕ Γλυφάδα

6. Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας – Ατρόμητος Αθηνών

7. Ίκαρος Πετρωτού – ΠΑΟΚ

8.΄Ενωση Καμινίων – Βόλος 2004

2η Φάση

Στη δεύτερη φάση που θα διεξαχθεί στις 26/01/14 θα συμμετάσχουν οι 8 νικήτριες ομάδες και οι 7 που εξαιρέθηκαν στην πρώτη φάση. Μια ομάδα απο τις 8 νικήτριες θα προκριθεί στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

Ομάδα που εξαιρείται: Ο νικητής από τον αγώνα Ίκαρος Πετρωτού – ΠΑΟΚ

Αγώνες 2ης φάσης

1. Ένωση Καμινίων/ Βόλος – Άρης/Πανσερραϊκή

2. Χαλκίδα – Τρίκαλα 2011

3. Μαγνησιακός – Αγρ. Αστέρας/ Άμαζόνες Δράμας

4. Θεσπρωτός/ Ατρόμητος – Πήγασος Θριασίου

5. Φιλυριακός/Επίδες Καρδίτσας – Αρίων Σητείας/ Εργοτέλης

6. Άρης Αρχαγγέλου – Λαύρα ΑΟ

7. Μέντεκας Καλαμαριάς – Καβάλα 86/ ΑΕ Γλυφάδα

Πηγή: www.ariswomenfootball.blogspot.gr

To Top