Με παρέμβαση της ΚΜΑ αποσύρθηκε το προκλητικό έγγραφο από τα σχολεία της Θεσσαλονίκης!

Η σημερινή αποκάλυψη από το PRESSARIS της επιστολής μέλους της ΚΜΑ και του εγγράφου που μοιράστηκε στα δημόσια σχολεία της Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε διαγωνισμό ζωγραφικής μιας ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας έφερε την αποτελεσματική παρέμβαση του φορέα!

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποσύρθηκε από τα σχολεία μετά από τα αντανακλαστικά που έδειξε το δ.σ. της ΚΜΑ. Η αποκάλυψη είχε να κάνει με έναν διαγωνισμό ζωγραφικής που έχει προκηρύξει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος (άγνωστο με ποιο δικαίωμα και υπό ποιες προϋποθέσεις) υιοθετείται από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και «μοιράζεται» ως σχολικό υλικό στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, με την προτροπή της συμμετοχής! Η ίδια η πολιτεία… προπαγάνδιζε με άλλα λόγια υπέρ του διαγωνισμού μια Ανώνυμης Εταιρίας.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ για το θέμα, μετά την αποτελεσματική αντίδραση που είχε:

«Μετά από καταγγελία που έγινε από μέλος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ σχετικά με διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε άλλη ΠΑΕ της πόλης  και ανακοινώθηκε σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης, υπήρξε άμεση αντίδραση της ΚΜΑ και επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε επίσημα τέτοιο έγγραφο από την υπηρεσία και ότι παρατύπως κοινοποιήθηκε στα δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία δε φέρει καμία ευθύνη, μετά από αίτημα της ΚΜΑ, εστάλη έγγραφο από την υπηρεσία προς τα σχολεία προκειμένου να αποσυρθεί η ανακοίνωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού ζωγραφικής.

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι όσο και να προπαγανδίσουν, δε θα είναι ποτέ μόνοι στην πόλη.

Ούτε καν πρώτοι.

Υ.γ.: Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διεύθυνση Π. Ε. Ανατολικής Θεσ/νίκης για την άμεση ανταπόκριση».

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS

 

To Top