ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πείσμα και αποφασιστικότητα ο Άρης, έτοιμος να προχωρήσει!

Ήταν ένα δύσκολο 24ωρο το χθεσινό, μια μέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όμως όλος ο Άρης βγάζει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα που έχει να κάνει με το πείσμα και την αποφασιστικότητα για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε φέτος.

Όπως σημειώσαμε και χθες είναι ξεκάθαρο το κλίμα μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι μετά την κακή εμφάνιση και την  ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουν να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη 2η θέση στην οποία και βρίσκονται όχι μόνο τώρα, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος.

Αυτό που αποτελεί κοινός “τόπος” όλων είναι ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι “η 2η θέση εξαρτάται από εμάς», ξεκάθαρο μήνυμα που εκπορεύεται από τα αποδυτήρια του Άρη, χωρίς να περισσεύει κανείς. Όλοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά και στόχο τη 2η θέση, την οποία δικαιούνται βάσει απόδοσης σε όλη τη φετινή σεζόν.

Κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες και τα λάθη, αλλά η “επόμενη μέρα” δεν αφήνει περιθώρια για πισωγύρισμα. Περιλαμβάνει πέντε πολύ κρίσιμους αγώνες ως το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όλα αυτά περιγράφονται ξεκάθαρα στο μυαλό και στα “θέλω” των κιτρινόμαυρων. Από την Τρίπολη μπορεί να ξεκινήσει η τελική αντεπίθεση.

To Top