ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με “πεντάρα” ξεκίνησε η Κ17 του Άρη, εύκολα και η Κ16

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για φέτος η Κ17 του Άρη. Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, αγωνίζεται και φέτος στον ειδικό όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΜ και μάλιστα η εκκίνηση της ήταν… απολαυστική.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, ο Σταυρίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια πέντε λεπτά αργότερα. Προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» έδωσε ο Καρβούνης στο 25΄, ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στο 35’ .

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν προσωρινά και μείωσαν στο 41΄, για να απαντήσει και πάλι ο Σταυρίδης στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Το τελικό 2-5 πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Λαμάι. Επόμενος αντίπαλος για τα «παιδιά» του Δημήτρη Σίτσα η ΑΕ Ευόσμου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Αναλυτικά: Παπουτσής (60΄ Τσαλαγράδας), Καλλίδης (40΄ Λαδάς), Μπαξεβάνος (60΄ Παπαργύρης), Μπινίκος (40΄ Σωτηριάδης), Γκόλτσιος (40΄ Κασιανός), Πότσι (55΄ Κυριακίδης), Ψωματάκης (50΄ Παπαδημητρίου), Εμμανουηλίδης (55΄ Κοτσάκης), Σταυρίδης (50΄ Δουσδαμπάνης), Μπουλγκουρίδης (40΄ Λαμάι), Καρβούνης (60΄ Παππάς).

Κ16 Άρη-Τρο Τέστε 2-0

Με νίκη και μάλιστα εύκολη ξεκίνησε και η Κ16 του συλλόγου, με προπονητή τον Ξανθόπουλο Ιωάννη. Σκόρερς των “κιτρινόμαυρων” τερμάτων οι Κοντοπούλης και Γιατισάκης.

Αγωνίστηκαν οι εξής: Σεϊδόγλου, Αξινιάρης, Δεληζάνος,Γκιάτας,Λαζαρίδης,Παπαδοπουλος, Βούλτσιος, Προύντσης, Χατζηγεωργιάδης, Ζωγράφος, Πεϊκλίδης,Κοντοπουλης,Γιατισάκης,Παυλίδης,Μανάβης,Σαλιφόγλου,Καραντζάς,Νταλόσι.

To Top