ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με περισσότερες επιλογές και χρήσιμα συμπεράσματα στην τελική ευθεία για Λεβαδειακό

Με περισσότερες επιλογές και χρήσιμα συμπεράσματα από τις δοκιμές μπαίνει ο Άρης στην τελική ευθεία για τα δυο ματς με τον Λεβαδειακό. Φυσικά και προηγείται ο σημαντικός αγώνας του κυπέλλου (16/12), ενώ ακολουθεί άμεσα (22/12) η συνάντηση και πάλι στην Λιβαδειά για το πρωτάθλημα.

Χθες ο Άλαν Πάρντιου είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, στη διάρκεια του οποίου δοκίμασε σχήματα και παίκτες, αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Ήταν μια δεύτερη εικόνα, μετά το δυνατό τεστ της Κυριακής με την Μακάμπι Χάιφα, δίνοντας ένα αγωνιστικό “ταμείο” για τον Άγγλο τεχνικό.

Το θετικό είναι ότι πλέον έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. Πλην του τραυματία Νικολά Ενκουλού, είχε χθες έχει διαθέσιμη τη μία από τις δύο επιλογές για το δεξιό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Μόουζες Οντουμπάζιο ο οποίος επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στις προπονήσεις του Άρη, έπαιξε στο χθεσινή διπλό και τον υπολογίζει κανονικά για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Άγγλος προπονητής βρίσκεται σε αναμονή όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή που λέγεται Σαλέμ Εμπακατά, όμως μπαίνει κι αυτός τις επόμενες μέρες άμεσα. Ο Κονγκολέζος έχει τραυματιστεί στον μηνίσκο και απαιτείται περισσότερος χρόνος αποθεραπείας. Χθες μάλιστα πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης κι εκτός απροόπτου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

 

To Top