ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Με ποιες προφάσεις απέρριψε η ΕΟΚ την Ξάνθη

Το κλειστό της Ξάνθης απορρίφθηκε από την ΕΟΚ ως έδρα του τελικού, παρά το έντονο “θέλω” των τοπικών φορέων.

Διαβάστε με ποιες προφάσεις απέρριψε η Ομοσπονδία την λύση αυτή, όπως τις κατέγραψε το thrakisports.gr:

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, η πρόταση της Ξάνθης ήταν η πρώτη που έπεσε στο τραπέζι από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης μαζί με αυτήν της Λάρισας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της ξεκαθάρισε στην αρχή ότι επιθυμεί να γίνει το παιχνίδι οπουδήποτε, εκτός από τις έδρες των δύο ομάδων, δηλαδή το ΟΑΚΑ και το Αλεξάνδρειο. Παράλληλα υπήρχε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που εξέφραζε την επιθυμία ο τελικός να γίνει στην Βόρειο Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΕΟΚ, που εκπροσωπήθηκε στην σύσκεψη παρουσία και του ισχυρού της άνδρα Γιώργου Βασιλακόπουλου, απέρριψε ωστόσο εξαρχής την πρόταση της Ξάνθης. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν έγγραφα όλων των αρμοδίων, όπως αυτό του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης που αποκάλυψε το ThrakiSportS, εκφράστηκε η άποψη ότι δεν μπορεί να αστυνομευτεί επαρκώς το «Αμοιρίδειο».

Μάλιστα στην προφορική συζήτηση από πλευράς παράγοντα της ΕΟΚ ακούστηκε και ένας τουλάχιστον «απαράδεκτος» λόγος για τον οποίον δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ξάνθη, σε σχέση πάντα με την ασφάλεια της αναμέτρησης και συνολικά της περιοχής, πέρα από το γεγονός ότι το γήπεδο είναι μέσα στην πόλη”.

To Top