Με ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα κινδυνεύει ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τιμωρήθηκε με 3 βαθμούς ποινής στη Μόντσα και έφτασε τους 9, οπότε απειλείται με αποκλεισμό από ένα Γκραν Πρι, αν συμπληρώσει τους 12 στη Σιγκαπούρη ή στη Ρωσία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πρέπει να διάγει τη δυσκολότερη σεζόν του στη Formula 1. Ο Γερμανός δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του και να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Ferrari, ενώ εφέτος τα έχει βρει σκούρα απέναντι στον Λεκλέρκ. Ο νεαρός Μονεγάσκος προσπέρασε με…χίλια τον Φέτελ στην ιεραρχία της Scuderia, όπου αποτελεί πλέον το αδιαμφισβήτητο Νούμερο Ένα μετά τις καταπληκτικές επιδόσεις του και τις δύο νίκες του στους δύο τελευταίους αγώνες.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα στον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, με αποτέλεσμα να κάνει απανωτά λάθη όπως το πιο πρόσφατο με το τετ α κε στη στροφή Ασκάρι της πίστας της Μόντσα. Μάλιστα ο Φέτελ συγκρούστηκε με τον Λανς Στρολ στη βιασύνη του να επιστρέψει αμέσως στην πίστα και τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων στον αγώνα.

To Top