ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με πολλές αλλαγές Άρης και Λάρισα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα

Μια εντελώς διαφορετική Λάρισα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο Παλέ ο Άρης συγκριτικά με τον μεταξύ τους πρώτο αγώνα στη θεσσαλική πόλη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από τις 13 Οκτωβρίου όταν έγινε ο αγώνας του Α’ γύρου και μέχρι σήμερα η Λάρισα άλλαξε τέσσερις ξένους παίκτες, όπως επίσης και τον προπονητή της.

Συγκεκριμένα σε εκείνο το παιχνίδι είχαν αγωνιστεί οι Χάμιλτον (16π.), Ρέινολντς (17π. – 13ασ.), Μπερχανεμεσκελ (13π.) και Παρκς (16π. – 15ριμπ.), κάνοντας τη μεγαλύτερη ζημιά στον Άρη. Και οι τέσσερις αποτελούν παρελθόν και τις θέσεις τους πήραν σταδιακά και αντίστοιχα οι Ρας (16,3π.μ.ο.), Χίκι (13,7π.μ.ο. – 4,6ασ.μ.ο.), Γκάρετ (12,5π.μ.ο.) και Τόμας, ενώ προστέθηκε στο ρόστερ και ο Πάρης Μαραγκός.

Από αυτούς ο Μπίλι Γκάρετ έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις παιχνίδια, ενώ ο Ελάιζα Τόμας θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη. Απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» θα τεθεί για πρώτη φορά μετά την περσινή του θητεία στον πάγκο της ομάδας, ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Βασίλη Φραγκιά στις αρχές Νοεμβρίου.

Αρκετές αλλαγές προσώπων έχει και ο Άρης όμως σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Οι Τάλτον, Γκάγκιτς και Σακελλαρίου αποχαιρέτησαν με τους Μπράουν, Φιτζπάτρικ και Σανδραμάνη να τους αντικαθιστούν, ενώ τη θέση του προπονητή ανέλαβε ο Σάββας Καμπερίδης αντί του Σούλη Μαρκόπουλου.

To Top