Με πολλές αλλαγές, πάθος και πίστη στο ραντεβού της πρόκρισης!

Ο Άρης δίνει σήμερα μαζί με τον κόσμο του ραντεβού πρόκρισης στις 8.30 (PRESSARIS-LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Στόχος η νίκη που θα ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΕΑΚ Βόλου και θα σφραγίσει το εισιτήριο για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς κατεβάζει μια ομάδα με πολλές αλλαγές, ειδικά σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Πλατανιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι απέκλεισε τους Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλάκο και Ιμπέχ για λόγους τακτικής, ενώ προφυλάσσει τον Ουντότζι (υποφέρει από τραυματισμό), ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, σήμερα θα φανεί εάν θα ξεκινήσει από την αρχή τον Αγκάνθο ή θα τον ρίξει στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι καθαρά θέμα Μιλίνκοβιτς (με δεδομένη την ιατρική προτροπή να μην επιβαρυνθεί το πόδι του…), ο οποίος πάντως, γέρνει προς την χρησιμοποίηση του Ισπανού στο ξεκίνημα του αγώνα.

Με αυτά τα δεδομένα στην αρχική ενδεκάδα, αναμένεται να είναι ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Έλσνερ και Πουλίδο στην άμυνα. Στα ανασταλτικά χαφ οι Οικονομόπουλος, Ηρακλής με τον Τάτο στον άξονα και τους Σταυρόπουλο, Σουνά στις πτέρυγες.

Εάν δεν ξεκινήσει ο Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης τότε αναμένεται να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους Αγγελούδη, Μανιά.

To Top