Με πολλές αλλαγές στο Κύπελλο από Κάμπος-Μοιράζει χρόνο και στους βασικούς…

O Πάουλο Κάμπος άνοιξε τα χαρτιά του ενώπιον των ίδιων του των ποδοσφαιριστών αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Δωτιέα Αγιάς για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος -όπως αναμενόταν- θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, όπως ενημέρωσε τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση αν και αναμένεται να μοιράσει χρόνο και σε αρκετούς βασικούς της ομάδας, από τη στιγμή που οι επιλογές του από το ρόστερ  έχουν μειωθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα.

Από την μία οι Ατματσίδης-Δάρλας που αποτέλεσαν παρελθόν και από την άλλη οι τραυματίες αναγκάζουν τον Κάμπος να χρησιμοποιείσαι επιλεκτικά κάποιους από τους βασικούς της ομάδας.

Από ένα ημίχρονο θα μοιραστούν οι Σουνάς και Λεμονής, όπως και οι Βάσκο Φερνάντες και Γιαννίτσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Μάουρο Πόι και να αντικατασταθεί στη συνέχεια, ώστε να βρει ρυθμό ενοψει του σημαντικού παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής με την Καβάλα.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Χιντασέλι που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και ο Σταυρόπουλος που στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να βρει τα πατήματα του.

Από εκεί και πέρα σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα πρέπει να θεωρούνται οι Μπαϊμάκης, Βασιλόπουλος, Συμεωνίδης, Λιόνης, Ντούνγκα και Χουζούρης.

To Top